Οργάνωσε τη λίστα σου σαν επαγγελματίας

Πάντα, οι άνθρωποι που πρόκειται να παντρευτούν επιλέγουν τον τόπο του γάμου τους και τον προϋπολογισμό τους πριν καταλήξουν στη λίστα των καλεσμένων τους και όχι το αντίστροφο. Έτσι, όταν προκύπτουν πονοκέφαλοι και διαφωνίες για μια λίστα καλεσμένων σε γάμο, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να μετατρέψετε κάτι πολύ εκπληκτικό σε εφιάλτη. Και είτε σχεδιάζετε έναν οικείο γάμο είτε έναν τεράστιο γάμο σε μια πολυτελή τοποθεσία, κάθε χώρος έχει τα όριά του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένα ερωτευμένα ζευγάρια διασταυρώνονται και προσθέτουν επισκέπτες σε ad-hoc βάση προκειμένου να ανταποκριθούν στο όριο τους. Δεν είναι πολύ διασκεδαστικό, έτσι;

Μην αγχώνεστε, έχουμε συγκεντρώσει μια ολοκληρωμένη λίστα για εσάς, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε τη λίστα καλεσμένων του γάμου σας σαν επαγγελματίας. Τέρμα οι ανησυχίες, μόνο ομαλή ιστιοπλοΐα όταν πρόκειται να έχετε τους κοντινότερους και αγαπημένους σας μαζί στη μεγάλη σας μέρα!

Ποιον πρέπει να προσκαλέσετε στο γάμο σας;

Όπως αναφέρθηκε, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τη χωρητικότητα του χώρου σας καθώς και από τον προϋπολογισμό σας. Αλλά εδώ είναι οι επτά κατηγορίες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε ποιον πρέπει να προσκαλέσετε στο γάμο σας, παρατίθενται κατά σειρά σπουδαιότητας:

Αμεση οικογένεια

Αυτό θα περιλαμβάνει και τους δύο γονείς, τους παππούδες, τα αδέρφια και τους συντρόφους τους (και τα παιδιά τους). Είναι αυτονόητο ότι αυτοί είναι οι κύριοι προσκεκλημένοι που σίγουρα θα προσθέσετε στη λίστα καλεσμένων του γάμου σας.

Μετά από αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε τις θείες, τους θείους και τα ξαδέρφια που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας και με τα οποία έχετε στενή επαφή.

Μακρινοί συγγενείς

Αυτό αποτελεί εκείνους που είναι μέλη της οικογένειας, αλλά δεν μοιράζονται σχεδόν καθόλου DNA μαζί σας, όπως τρίτα ξαδέρφια, ξαδέρφια, μεγάλη θεία σας ή κουνιάδος του θείου σας.

Και για μερικούς, αυτά τα μέλη της οικογένειας είναι άτομα που δεν έχουν καν γνωρίσει ποτέ, καθιστώντας τα πολύ λιγότερο σημαντικά όταν πρόκειται για μια λίστα καλεσμένων σε γάμο σε αντίθεση με τους στενούς φίλους και τους οικογενειακούς φίλους.

Για άλλους, ωστόσο, θα μπορούσαν να παίξουν αναπόσπαστο ρόλο του ποιος είσαι και θα τους θεωρούσες εξίσου σημαντικούς με μια μητέρα, πατέρα ή φίλο.

Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε τι ρόλο παίζουν αυτοί οι μακρινοί συγγενείς στη ζωή σας και αν θα πρέπει να πάρουν μια θέση στη λίστα καλεσμένων του γάμου σας.

Στενοί φίλοι

Είναι αρκετά προφανές ότι οι καλύτεροί σου φίλοι θα έχουν την πρώτη προτεραιότητα, μετά οι στενοί φίλοι που βλέπεις σε τακτική βάση και τους οποίους θεωρείς ότι είναι σημαντικό μέρος της ζωής σου.

Εκείνοι που κάποτε ήταν στενοί φίλοι με τους οποίους σπάνια συναντάτε αυτές τις μέρες, αλλά εξακολουθούν να κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας, όπως φίλοι από το σχολείο ή το πανεπιστήμιο, είναι δυνατοί υποψήφιοι για τη λίστα καλεσμένων του γάμου σας – εάν έχετε αρκετό χώρο για να καλύψετε για αυτούς.

Στην αρχή, αυτοί οι φίλοι μπορούν να μπουν στη λίστα “ίσως” και να τους προστεθούν όταν είστε πιο σίγουροι για τους αριθμούς σας.

Συνεργάτες

Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι συνάδελφοι μπορούν να θεωρηθούν σπουδαίοι φίλοι, οπότε θα εμπίπτουν στην κατηγορία των «στενών φίλων» και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοιοι.

Αλλά για τον μέσο συνάδελφό σας, αυτόν στον οποίο χαμογελάτε ευγενικά στο ψυγείο νερού ή αυτόν που σας φέρνει καφέ μια φορά την εβδομάδα για κέρασμα, δεν είναι υποχρεωτικό να τον προσκαλέσετε.

Εάν εργάζεστε σε ένα δεμένο και μικρό περιβάλλον εργασίας και ο χώρος και ο προϋπολογισμός σας επιτρέπουν στην ομάδα σας να παρευρεθεί, τότε αυτό είναι φυσικά ιδανικό. Αλλά για όσους εργάζονται σε ένα μεγάλο γραφείο, περνώντας από συναδέλφους που βλέπετε τακτικά αλλά δεν γνωρίζετε το όνομα – είναι 100 τοις εκατό εντάξει να μην τους προσθέσετε στη λίστα καλεσμένων του γάμου σας.

Φίλοι της Οικογένειας

Άτομα όπως ο καλός φίλος της μητέρας σου που βλέπεις περισσότερο ως θεία ή ο ισόβιος φίλος του αδερφού σου που είναι κάπως μεγάλος αδερφός για σένα, έχουν φυσικά μεγαλύτερη προτεραιότητα από τον φίλο του γκολφ του πατέρα σου που σκάει για ένα ποτό μια φορά μέσα. ένα μπλε φεγγάρι.

Εάν η λίστα καλεσμένων του γάμου σας επιτρέπει τον περίεργο οικογενειακό φίλο που είναι πολύ όμορφος αλλά όχι πολύ κοντά, σημειώστε τους στη λίστα “ίσως” και δείτε αν έχετε χώρο να τους προσθέσετε αργότερα.

Guest’s Plus One

Λίγο δύσκολο, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι σε μια σχέση θα ήθελαν (και ίσως περίμεναν) να φέρουν τον άλλον τους στη μεγάλη σου μέρα. Ο εμπειρικός κανόνας σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, είναι να είσαι εντελώς αδίστακτος.

Εάν ο χώρος και ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, θα μπορούσατε να εφαρμόσετε έναν κανόνα σύμφωνα με τον οποίο μόνο όσοι είναι αρραβωνιασμένοι ή παντρεμένοι μπορούν να φέρουν τους συντρόφους τους

Παιδιά

Τα παιδιά δεν είναι φυσικά η τελευταία επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σκέφτεστε τη λίστα καλεσμένων σας, αλλά έχουν τοποθετηθεί ως ένα μέσο για να σκεφτείτε εάν θέλετε παιδιά στο γάμο σας ή όχι.

Μερικά ζευγάρια επιλέγουν μια γαμήλια τελετή και δεξίωση χωρίς παιδιά, και αυτό προφανώς θα μείωνε το κόστος και θα εξοικονομούσε χώρο. Αλλά για αυτές τις ειδικές περιπτώσεις, όπως τα ανίψια και τα ανίψια σας ή το παιδί του καλύτερου φίλου σας που είναι πολύ αξιολάτρευτο για λόγια (και που απλά πρέπει να έχετε ως λουλούδι ή δαχτυλίδι), τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείτε να τα προσθέσετε στον καλεσμένο σας λίστα.

10 κορυφαίες συμβουλές για να οργανώσετε μια λίστα καλεσμένων σε γάμο που ταιριάζει στο χώρο και τον προϋπολογισμό σας

1. Δημιουργήστε μια προκαταρκτική λίστα προσκεκλημένων

Τοποθετήστε τους καλεσμένους σας, (απολύτως όλους – ακόμα και αυτούς που πιθανότατα δεν θα καταλήξετε να προσκαλέσετε) σύμφωνα με δύο στήλες – ναι και ίσως. Κάντε αυτόν τον τρόπο προτού να είστε έτοιμοι να σκεφτείτε να στείλετε αυτές τις προσκλήσεις.

Στη συνέχεια, αφιερώστε λίγο χρόνο για να το σκεφτείτε και επανεξετάστε τη λίστα με φρέσκα μάτια λίγες μέρες αργότερα. Επεξεργαστείτε αναλόγως και αρχίστε να αφαιρείτε τους καλεσμένους που πιστεύετε ότι δεν πρέπει να περιλαμβάνονται στη λίστα καλεσμένων του γάμου σας.

Θα πρέπει στη συνέχεια να γίνει μια τρίτη αναθεώρηση όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσετε την αποστολή των προσκλήσεων. Σε αυτό το στάδιο, θα πρέπει να έχετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για το ποιον θέλετε στο γάμο σας και ποιους μπορείτε να αφαιρέσετε με σιγουριά από τη λίστα καλεσμένων του γάμου σας.

2. Χρησιμοποιήστε έναν διαδικτυακό προγραμματιστή λίστας καλεσμένων για γάμους για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε

Ο γνωστός ιστότοπος, The Knot, έχει βρει έναν έξυπνο τρόπο για να οργανώσετε τη λίστα καλεσμένων του γάμου σας. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που τοποθετεί τους καλεσμένους σας σε αντίστοιχες ομάδες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αυτό το έξυπνο εργαλείο παραθέτει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας του καλεσμένου σας, σας δίνει ειδοποιήσεις για τα RSVP, σας επιτρέπει να σημειώσετε τις προτιμήσεις τους για τα γεύματά τους και είναι βελτιστοποιημένο ώστε να συγχρονίζεται με τον ιστότοπο του γάμου σας, εάν επιλέξετε να έχετε.

3. Εφαρμόστε ορισμένους κανόνες της λίστας καλεσμένων στο γάμο

Η δημιουργία της λίστας καλεσμένων του γάμου σας είναι, φυσικά, μια συλλογική προσπάθεια – γι’ αυτό και η μέλλουσα νύφη και ο γαμπρός θα πρέπει να έχουν λόγο στον τελικό απολογισμό.

Για να το κάνετε αυτό πιο εύκολο, μπορείτε να βρείτε ορισμένους κανόνες που θα σας βοηθήσουν να είστε και οι δύο σε καλό δρόμο, όπως:

Εάν ένας συνεργάτης δεν τους έχει γνωρίσει, δεν προσκαλείται

Εάν ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι δεν τους έχουν δει εδώ και τρία χρόνια, δεν είναι προσκεκλημένοι (εξαιρούνται οι συγγενείς, ίσως)

Εάν νιώθετε την τάση να προσκαλέσετε κάποιον αποκλειστικά για να αποφύγετε το δράμα ή να ανταποδώσετε την πρόσκληση που πήρατε για τον γάμο του, μην τον προσκαλέσετε

4. Κάντε κάθε επισκέπτη να αισθάνεται σαν νούμερο ένα

Συχνά, τα αρραβωνιασμένα ζευγάρια στέλνουν τις προσκλήσεις τους και περιμένουν τους προσκεκλημένους τους να απαντήσουν στο RSVP πριν στείλουν πολλές δεύτερες προσκλήσεις σε αυτούς που τώρα μπορείτε να φιλοξενήσετε. Και για όσους λαμβάνουν την πρόσκληση μια εβδομάδα ή λίγες εβδομάδες πριν από την ημερομηνία, είναι προφανές ότι ήταν μια εκ των υστέρων σκέψη.

Εξαιτίας αυτού, να είστε πονηροί στην προσπάθειά σας να κρύψετε το γεγονός ότι ορισμένοι καλεσμένοι είναι πιο σημαντικοί από άλλους. Για να λειτουργήσει αυτό, θα πρέπει να είστε εξαιρετικά οργανωμένοι – και αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε τις πρώτες σας προσκλήσεις με πολύ χρόνο (περίπου 10 εβδομάδες νωρίτερα).

Στη συνέχεια, αφού έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι μπορούν και ποιοι δεν μπορούν να συμμετάσχουν μαζί σας στη μεγάλη σας ημέρα, μπορείτε να στείλετε με ασφάλεια τις δεύτερες προσκλήσεις σας (περίπου έξι έως οκτώ εβδομάδες νωρίτερα).

5. Να είστε σταθεροί αλλά δίκαιοι

Η επιμέλεια μιας λίστας καλεσμένων σε γάμο είναι σαν να διοργανώνετε το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής σας. Είναι μια από τις πιο σημαντικές μέρες σας, και γι’ αυτό – δεν πρέπει να αφήσετε κανέναν να σας εκφοβίσει για να προσκαλέσετε κάποιον που απλά δεν έχετε τον χώρο ή τον προϋπολογισμό να φιλοξενήσετε.

Έτσι, όταν ένα μέλος της οικογένειας προσπαθεί να σας κάνει να προσκαλέσετε έναν ηλικιωμένο μακρινό συγγενή – που δεν έχετε δει εδώ και δέκα χρόνια – εξηγήστε του ευγενικά ότι μπορείτε να εργαστείτε μόνο σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας και τον διαθέσιμο χώρο στον χώρο που έχετε επιλέξει. Αυτό ισχύει επίσης όταν πρόκειται για εκείνους που μπορεί να προσβληθούν ή να αναστατωθούν που δεν τους έχετε προσκαλέσει.

Όποια και αν είναι η περίσταση, μια συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος, καθώς μπορείτε να μεταφέρετε το μήνυμά σας πιο αποτελεσματικά από ό,τι μέσω ενός μηνύματος κειμένου (που συχνά παρερμηνεύεται).

6. Μην κάνετε τίποτα την τελευταία στιγμή

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τη λίστα καλεσμένων του γάμου σας, φυσικά, αλλά όσον αφορά τους καλεσμένους σας, καλό είναι να μην προσκαλέσετε νέους καλεσμένους την τελευταία στιγμή. Αυτό όχι μόνο σας αφήνει να αναδιατάξετε το στήσιμο του τραπεζιού σας και τον πίνακα θέσεων, αλλά μεταφέρει επίσης στο άτομο ότι ήταν μια εκ των υστέρων σκέψη.

Και σε ένα σενάριο χειρότερης περίπτωσης, μπορεί να καταλήξετε να χρειαστεί να αποκαλέσετε ένα ή περισσότερα άτομα όταν κάποιος κοντά σας έχει καταφέρει να μετακινήσει τα πράγματα και μπορεί πραγματικά να φτάσει στη μεγάλη σας μέρα. Το μεγαλύτερο πράγμα που πρέπει να αφαιρέσετε εδώ, είναι ότι το να είστε καλά οργανωμένοι είναι το κλειδί για να πετύχετε τη λίστα καλεσμένων του γάμου σας.

7. Party Friends

Το να έχεις μια παρέα κοριτσιών ή ανδρών που είναι η ζωή του πάρτι είναι διασκεδαστικό… για ένα Σάββατο βράδυ στην παμπ. Αλλά όταν πρόκειται για την ημέρα του γάμου σας, πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση για το αν θα μπορέσουν να την κρατήσουν αριστοκρατική για εσάς ή αν απλά δεν πρέπει να τους προσκαλέσετε.

Εάν επιλέξετε το πρώτο, αλλά με κάποιο δισταγμό, μια κουβέντα μαζί τους εκ των προτέρων είναι πάντα καλή ιδέα… φυσικά γίνεται με ευαισθησία.

8. Χρονομέτρηση

Ενώ η λίστα καλεσμένων του γάμου σας εξαρτάται από τον προϋπολογισμό και τον τόπο διεξαγωγής σας, θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου την ημερομηνία σας όταν πρόκειται για όσους θα παρευρεθούν. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε να κάνετε έναν γάμο την ημέρα – σίγουρα, το ποσοστό ενοικίασης του χώρου θα είναι σημαντικά χαμηλότερο, αλλά οι πιθανότητες να μπορούν όλοι να παρευρεθούν είναι ελάχιστες.

Για το λόγο αυτό, καλό είναι να αποθηκεύσετε τις μεγάλες γαμήλιες τελετές σας για το Σαββατοκύριακο.

9. Σκεφτείτε εσάς και το όραμά σας

Μην ξεχνάτε ότι η μεγάλη μέρα σας αφορά στην πραγματικότητα εσάς και τον σύντροφό σας – όχι όλους τους άλλους. Που σημαίνει ότι όποιο όραμα κι αν έχετε θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά σας. Προσπαθήστε να επεξεργαστείτε τη λίστα καλεσμένων του γάμου σας γύρω από αυτό το όραμα, σε αντίθεση με το να εργάζεστε ακούραστα και να αγχώνεστε για το ποιον να προσκαλέσετε.

Στο τέλος της ημέρας, όλα έχουν να κάνουν με την εμπειρία που έχετε δημιουργήσει, γι’ αυτό προγραμματίστε τη μεγάλη σας μέρα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει αναμνήσεις που εκτιμάτε με τα άτομα που αγαπάτε.

10. Να είστε σταθεροί στην προθεσμία RSVP σας

Εάν δεν είναι ήδη ξεκάθαρο, η λίστα RSVP σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για την επιτυχία (ή την πτώση) της μεγάλης ημέρας σας. Δεν θέλετε να προχωρήσετε και να πληρώσετε ανά κεφαλή εκ των προτέρων, όταν δεν έχετε καταμετρήσει ακόμη τον τελικό αριθμό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είστε αυστηροί όσον αφορά τη λήψη αυτών των RSVP. Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει τον προϋπολογισμό και τον προγραμματισμό σας, αλλά θα σας επιτρέψει επίσης να στείλετε αυτή τη δεύτερη παρτίδα προσκλήσεων εκ των προτέρων, εάν το επιλέξετε.

Ένας εύχρηστος οδηγός για το πώς να δημιουργήσετε το τέλειο υπολογιστικό φύλλο με τη λίστα καλεσμένων του γάμου!

Το υπολογιστικό φύλλο της λίστας καλεσμένων του γάμου σας θα πρέπει να είναι το χαρτί/έγγραφό σας όταν πρόκειται για τους καλεσμένους σας και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τους καλεσμένους. Λοιπόν, εδώ είναι μερικές πληροφορίες που θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε στη λίστα επισκεπτών σας για να διασφαλίσετε την ομαλή πλεύση.

Το πιο προφανές:

Όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμός τηλεφώνου

Λιγότερο προφανές, αλλά εξίσου σημαντικό:

Είτε πιστεύετε ότι θα παρευρεθούν είτε όχι (σίγουρα, θα προσκαλέσετε τον ξάδερφό σας που ζει στο εξωτερικό, αλλά οι πιθανότητες να παρευρεθούν είναι ελάχιστες)

Σε ποιες άλλες εκδηλώσεις είναι προσκεκλημένοι (τσάι κουζίνας, bachelorette/bachelor party, δείπνο με πρόβα)

Τροφικές αλλεργίες και περιορισμοί

Επιλογές διαμονής (όσοι διανυκτερεύουν)

Ημερομηνία άφιξης (για όσους έρχονται από μακριά)

Και για να σας βοηθήσουμε περαιτέρω να προγραμματίσετε τη μεγάλη σας μέρα, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις 10 κορυφαίες εφαρμογές γάμου για να διασφαλίσουμε ότι ο προγραμματισμός σας θα πέσει χωρίς προβλήματα.

Οι 10 κορυφαίες εφαρμογές γάμου για εύκολο προγραμματισμό

1. WeddingHappy

Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί λαμβάνοντας την επιλεγμένη ημερομηνία του γάμου σας και σχεδιάζοντας τα πάντα γύρω από αυτήν. Από λίστες ελέγχου μέχρι παρακολούθηση πληρωμών και περίληψη δαπανών, θα μπορείτε να οργανώσετε την ημέρα του γάμου σας σαν επαγγελματίας.

2. Tie The Knot

Σχεδόν σαν ένα ημερολόγιο προσέλευσης για όσους πρόκειται να παντρευτούν σύντομα, αυτή η εφαρμογή μετράει αντίστροφα τις μέρες μέχρι τα “εγώ”.

3. Wedding countdown

Παρόμοια με το Tie The Knot, αυτή η εφαρμογή έχει μια πρόσθετη πινελιά που την κάνει πραγματικά υπέροχη. Έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί μονάδες, όπως καρδιακούς παλμούς και φιλιά, και έχει τη λειτουργία προσθήκης φωτογραφιών.

4. Table Plan

Ένας άλλος τρόπος για να προγραμματίσετε ομαλά τη λίστα καλεσμένων του γάμου σας είναι η εφαρμογή Table Plan. Σας επιτρέπει να προσθέσετε πρώτα όλους τους επιλεγμένους καλεσμένους σας και μετά σας ζητά να τους μετακινήσετε στην οθόνη. Μπορείτε επίσης να αφήσετε αυτήν την εφαρμογή να αρχίσει να λειτουργεί ορίζοντας διαφορετικές παραμέτρους όπως ηλικία, διατροφικούς περιορισμούς κ.λπ., και επιτρέποντάς της να προγραμματίζει αυτόματα τη διάταξη των καθισμάτων σας.

5. Wedding LookBook

Η απόλυτη εφαρμογή για νύφες στο κυνήγι του τέλειου νυφικού τους. Σας δίνει επίσης πληροφορίες, συμβουλές και υποδείξεις για το ντύσιμο των παράνυμφων και των κοριτσιών σας.

6. LadyMarry Wedding Planner

Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί και ως λίστα ελέγχου, αλλά προσφέρει επίσης χρήσιμους πόρους, όπως ιστολόγια και άρθρα για να σας βοηθήσει στην πορεία.

7. Joy

Το Joy είναι μια εξαιρετικά εύχρηστη εφαρμογή που, κατά κάποιο τρόπο, διπλασιάζεται ως μια μορφή κοινωνικών μέσων. Επιτρέπει σε εσάς και τους καλεσμένους σας να μοιραστείτε φωτογραφίες που τραβήξατε τη μεγάλη σας ημέρα!

8. Etsy

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε αυτό το boho-chic πρόσθετο για τη μεγάλη σας μέρα ή αναζητάτε κάτι άλλο που έχει δημιουργηθεί προσεκτικά, το Etsy είναι το τέλειο μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα για να βρείτε εκπληκτικά κομμάτια.

9. Pinterest

Δίνοντας έμπνευση στις νύφες από το 2010, το Pinterest είναι ιδανικό όταν πρόκειται να βρείτε ιδέες για γάμους. Έχουν τα πάντα κάτω από τον ήλιο, όπως ιδέες για νυφικά και ντεκόρ, πληροφορίες για τον χώρο, ενημερωτικά ιστολόγια και άρθρα και άλλες καταπληκτικές συμβουλές και κόλπα.

10. Camera Palette

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό χρωμάτων για το γάμο σας, η Palette Cam σας βοηθά να δημιουργήσετε διαφορετικούς συνδυασμούς χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες σας ή τις φωτογραφίες τους. Μια έξυπνη εφαρμογή για να εξασφαλίσετε μια όμορφη εμφάνιση στη μεγάλη σας μέρα.

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε τη λίστα καλεσμένων του γάμου σας; Ελπίζουμε να έχετε βρει κάθε είδους έμπνευση από τον περιεκτικό μας οδηγό και ευχόμαστε σε εσάς και στην αγάπη της ζωής σας μια αιωνιότητα ευτυχίας μαζί. Καλό προγραμματισμό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ασφαλείς Πληρωμές

Ασφαλείς Πληρωμές
με όλους τους τρόπους

Δωρεάν Αποστολές

εντός 24 ωρών – εντός 3 ωρών κοντινά

14 ημέρες επιστροφή

Δωρεάν επιστροφή εντός 14 ημερών

Εξυπηρέτηση Πελατών

Ερωτήσεις & Απαντήσεις, Υποστήριξη, Επικοινωνία